• Dexion - Решенија за складирање на палети
  • Dexion - Мобилни палетни сталажи

Dexion скларидање на палети, системи со полици и логистички решенија

Нашиот опсег на производи може да ви обезбеди совршени оптимизирани решенија за складирање на палети, системи со полици, мали делови, долги стоки, генерално складирање и работни области.

Dexion обезбедува флексибилни решенија за складирање кои заштедуваат простор во вашиот магацин, индустриска единица или дистрибутивен центар. Или пак ако ви е потребна само полица за вашата продавница, контактирајте нѐ и ние ќе најдеме ефикасно решение за вас.

Како дел од Constructor Group, која е преставувана ширум Европа, ние сме една од најголемите организации во нашата индустрија и како таква сме во можност да обезбедиме високо квалитетни продажби и техничка поддршка.