Нашите услуги

Our Services

Dexion услуги

Консултирање - Решенија - Инсталација Инспекција

Со Dexion, вашето складирање е решено!

Dexion развива решенија за складирање фокусирани кон клиентите изработени да ги задоволат вашите потреби какви и да се тие.
Од нашиот централен опсег на производи ние исто така можеме да обезбедиме и целосно прилагодени решенија.

Покрај тоа, нудиме и целосно управувана услуга за проектно инсталирање.

Со цел да го подобриме нашето обезбедување на производ, ние исто така нудиме и детален пакет на услуги кои вклучуваат магационерско консултантство и планирање, проверки на сталажи и услуга за редизајнирање за да поддржиме идно проширување или преструктуирање.

 

Консултирање Решенија Испорака По продажбата
Constructor Consulting Constructor Solutions Constructor Delivery Constructor After Sales

Анализа

Ние можеме да обезбедиме практични решенија за нашите клиенти преку детална анализа на нивните потреби за складирање.

  • Алатки за анализа и симулација
  • Софтвер за оптимизација

Совет
Нашиот искусен и добро информиран тим за продажба и дизајнери можат да обезбедат вреден увид, решавајќи ги проблемите за складирање на нашите клиенти, какви и да се тие.

Системи / Производи

Dexion има широк опсег на достапни системи за складирање кои ќе одговараат на вашите потреби за складирање.

  • Управување со палети
  • Управување со мали делови
  • Управување со долги стоки
  • Машини за складирање и WMS (систем за управување со магацин)
  • Складишни и работни области
  • Посебни индустриски решенија

Цитати
Во зависност од вашите потреби можеме да обезбедиме целосен спектар на опции, кои варираат од прегледно водство до целосно детализирано цитирање.

Инсталација

Независно кој систем за складирање ќе го изберете, ние ќе обезбедиме истиот да биде испорачан и инсталиран со максимална грижа и според сите најнови стандарди.

Проектен менаџмент

Со богат проектен менаџмент и инсталациско искуство ние сме во можност да испорачаме сѐ на нашите клиенти од единствен производ до решение клуч на рака.

Инспекција
Нашите инспектори за сталажи нудат погоден, детален и трошочно-ефикасен начин за да го зачувате вашиот магацин безбеден.

Сервис/Одржување
Во Dexion работиме со нашите клиенти, обезбедувајќи постојана поддршка за одржување и сервисирање на нашите производи.

Здравје/Безбедност
Нашата посветеност кон безбедноста исто така оди и понатаму, помагајќи им на нашите клиенти безбедно работење и одржување на нашите производи.

 

See also