Производи

За што и да треба да складирате, Dexion ќе има погоден систем за вашите стоки и магацин, од систем за складирање на палети и системи со полици до вертикални машини за складирање или мали пластични кутии за складирање.

Ако треба да складирате големи стоки или да работите со мали делови ние имаме систем кој ќе ви заштеди простор и ќе го оптимизира вашиот капацитет на складирање.

  • Складирање на палети
  • Системи со полици
  • Конзолни сталажи
  • Мезанин катови и партиционирање
  • Машини за вертикално складирање
  • Посебни производни решенија