Skip to main content

Со какви било проблеми за складирање или логистика и да се соочувате, Dexion го има најефикасното и најефективно решение. 

Од управување со мали делови до големи системи со палетни сталажи, мезанин катови за складирање до автоматизирани системи со палетен тек.

Дизајнирани од нашиот тим од инженери за истражување и развој и произведени со највисоки стандарди за создавање на решение за складирање кое е најдобро за вас, најдобро за вашата работна сила и најдобро за вашите клиенти.

Dexion обезбедува решенија за складирање и логистика со високи перформанси од 1947г. Така што, која и да е големината и природата на вашиот предизвик, ние го имаме знаењето и стручноста потребни да ви помогнеме да ги постигнете вашите цели.