Skip to main content

Консултирање - Решенија - Инсталација - Инспекција

Dexion развива решенија за складирање фокусирани кон клиентите изработени да ги задоволат вашите потреби какви и да се тие.
Од нашиот централен опсег на производи ние исто така можеме да обезбедиме и целосно прилагодени решенија.

Покрај тоа, нудиме и целосно управувана услуга за проектно инсталирање.

Со цел да го подобриме нашето обезбедување на производ, ние исто така нудиме и детален пакет на услуги кои вклучуваат магационерско консултантство и планирање, проверки на сталажи и услуга за редизајнирање за да поддржиме идно проширување или преструктуирање.

Консултирање

Ние можеме да обезбедиме практични решенија за нашите клиенти преку детална анализа на нивните потреби за складирање.

Научи повеќе
Инсталација

Независно кој систем за складирање ќе го изберете, ние ќе обезбедиме истиот да биде испорачан и инсталиран со максимална грижа и според сите најнови стандарди.

Научи повеќе
Здравје и Безбедност

Постојат јасни етички и правни причини за поседување на здравствени и безбедносни принципи, сепак, Dexion исто така го препознава и позитивното влијание кое го има врз целокупното работење на бизнисот.

Научи повеќе
Сервис/Одржување

Во Dexion работиме со нашите клиенти, обезбедувајќи постојана поддршка за одржување и сервисирање на нашите производи.

Научи повеќе