Skip to main content

За што и да треба да складирате, Dexion ќе има погоден систем за вашите стоки и магацин, од систем за складирање на палети и системи со полици до вертикални машини за складирање или мали пластични кутии за складирање. 

Ако треба да складирате големи стоки или да работите со мали делови ние имаме систем кој ќе ви заштеди простор и ќе го оптимизира вашиот капацитет на складирање. 

Решенија за складирање на палети

Создадете функционално и логично магацинско складирање со вистинскиот систем за складирање на палети.

Научи повеќе
Системи со полици

Системите со полици обезбедуваат идеален начин на складирање, организирање и идентификување на мали делови при управување со складирани компоненти во магацини или области за подигнување.

Научи повеќе
Управување со долги стоки

Конзолни сталажи, полици за складирање во ролна, полици за греди и A-полици* се посебно дизајнирани за складирање на долги стоки и предмети со различни должини.

Научи повеќе
Складирање и работни области

Ако ви е потребен поголем простор или за да обезбедите безбедни и сигурни работни области за вашите вработени, ние имаме опсег на системи и производи за оптимизирање на вашето складирање и работни области.

Научи повеќе