Skip to main content

Dexion развива решенија за складирање фокусирани кон клиентите изработени да ги задоволат вашите потреби какви и да се тие. Од нашиот централен опсег на производи ние исто така можеме да обезбедиме и целосно прилагодени решенија. 

Анализа

Ние можеме да обезбедиме практични решенија за нашите клиенти преку детална анализа на нивните потреби за складирање.

  • Алатки за анализа и симулација
  • Софтвер за оптимизација


Совет

Нашиот искусен и добро информиран тим за продажба и дизајнери можат да обезбедат вреден увид, решавајќи ги проблемите за складирање на нашите клиенти, какви и да се тие.

Што велат нашите клиенти

"We've achieved greater functionality and our operators are very pleased with the solution. It has facilitated the handling of the tools considerably, and it is now easier to locate the tools. This means we have ultimately been able to optimise conversion times in production, resulting in increased productivity and efficiency."
- Søren Jørgensen, Project Engineer, Meneta

Сертификати и награди