Skip to main content

Структура – Држави и луѓе

Со обрт од приближно 200 милиони Евра (2019), над 1200 вработени и модерни фабрики за производство стратешки лоцирани на клучните пазари во Романија, Финска, Шведска, Чешка и Германија, Gonvarri Material Handling е водечка сила во индустријата за складирање.

Групацијата има силно локално присуство низ Европа како и продажна мрежа низ остатокот од светот вклучувајќи ги Африка, Блискиот Исток, Северна и Јужна Америка.