Skip to main content

Добредојдовте во Dexion

Нашиот опсег на производи може да ви обезбеди совршени оптимизирани решенија за складирање на палети, системи со полици, мали делови, долги стоки, генерално складирање и работни области.

Dexion обезбедува флексибилни решенија за складирање кои заштедуваат простор во вашиот магацин, индустриска единица или дистрибутивен центар. Или пак ако ви е потребна само полица за вашата продавница, контактирајте нѐ и ние ќе најдеме ефикасно решение за вас.

Производи
Dexion скларидање на палети, системи со полици и логистички решенија
Истражувајте ги нашите производи