Skip to main content

Управување со долги стоки

Конзолни сталажи, полици за складирање во ролна, полици за греди и A-полици* се посебно дизајнирани за складирање на долги стоки и предмети со различни должини. 

Нашите производи за складирање на долги стоки се идеални за безбедно и организирано складирање на долги и тешки товари. Тие се идеални системи за складирање на челични шипки, цевки, мебел или пакети со греди.

Некои од нив се исто така погодни и за складирање на плочи, метални плочи или големи и вредни предмети како сандаци и кутии и дури и „бела техника“.

Конзола за носење на лесен товар
Конзола за носење на лесен товар
More info
Конзола за пренос на тежок товар
Конзола за пренос на тежок товар
More info